Bredbåndsløsninger til erhverv

Har du en større eller mindre IT virksomhed, er internettypen- og hastigheden afgørende for, hvor produktive du og dine medarbejdere har mulighed for at være. Oplever I langsomt internet, forstyrres arbejdet konstant, og kvaliteten forringes. Nedbrud eller svigt kan have katastrofale følger for mange typer af virksomheder, da det kan føre til mistede kunder og derved påvirke virksomhedens omsætning negativt.

Hvilken internetløsning

Der er mange muligheder, når det kommer til erhvervsinternet. Det vigtigste er, at det virker – og at det virker hele tiden. Nedbrud kan have fatale konsekvenser for virksomhedens omsætning. Endnu mere fatalt er nedbrud, der ikke opdages i tide. Derfor er det også afgørende med data- og sikkerhedsløsninger, der giver jer besked om fejl og nedbrud i jeres systemer, og som styrker sikkerheden.

Måske er bredbånd ikke den bedste løsning til jeres størrelse virksomhed eller jeres geografiske placering. Er der mulighed for det, er fibernet oftest en mere stabil og hurtig løsning. Det er dog ikke alle geografiske placeringer i Danmark, der endnu kan tilbydes fibernet.

Har du behov for IT tilbehør som f.eks. headsets, kan du købe dem billigt med en Gucca rabatkode.

Vælg den rigtige hastighed

Behovet for hastigheden på jeres internet, afhænger af mange faktorer. Følgende kan blandt andet spille ind:

  • Virksomhedens type
  • Virksomhedens størrelse
  • Antal medarbejdere
  • Behov for download/upload

Som udgangspunkt starter erhvervsbredbåndet med hastigheder fra 25 Mbit og helt op til 1.000 Mbit. Er virksomheden en lille support- eller kontorvirksomhed med 3-4 ansatte er der som udgangspunkt ingen grund til at kaste penge efter det dyreste internet, der egner sig til store virksomheder med mange ansatte.

Fasttelefoni og sikkerhedsløsninger

Måske har du udover bredbånd brug for fasttelefoni og data- og sikkerhedsløsninger. Der kan være økonomiske fordele ved at købe en samlet pakke. Med en Telia rabatkode kan du spare penge på bredbånd, fasttelefoni, sikkerhedsløsninger og meget andet til din virksomhed. I kan vælge imellem standardløsninger eller skræddersyede løsninger, der matcher jeres behov.

Indhent jævnligt nye tilbud

Bredbåndsmarkedet er ramt af hård konkurrence, hvilket for dig som kunde er en stor fordel. Det betyder, at priserne jævnligt reguleres, da bredbåndsudbyderne ønsker at have konkurrencedygtige priser. For at spare virksomheden penge, kan det derfor være en fordel at indhente tilbud fra forskellige udbydere med jævne mellemrum. Der kan snildt være penge at spare, hvis du skifter til et billigere abonnement, eller hvis du samler dine IT løsninger hos én udbyder.