Bruger din virksomhed IT-løsninger bedst muligt?

Når en virksomhed eller en institution får en vis størrelse, kan det være relevant at overveje, hvorvidt IT-løsningerne fungerer ideelt. Er du på dette stadie, og går du med overvejelser om at investere i ny software eller online løsninger, så er det nu, du skal spidse ører.

Læs med her i guiden og bliv skarpere på, hvilke løsninger der kan være aktuelle for netop dig. Dermed får du et godt afsæt til at komme i gang med en omlægning af dine IT-systemer.

Overvej platforme for intern kommunikation

For rigtig mange virksomheder er den interne kommunikation alfa og omega for en vellykket arbejdsindsats. Her kan et intranet fx være en formidabel løsning, der i øvrigt kan være skræddersyet til den enkelte arbejdsplads.

Et intranet kan sætte kontakten i huset i system og gøre adgangen for kontaktoplysninger til kontorer andre steder i landet nemmere. Herudover kan ledelsen også kommunikere via denne platform på en tydelig og hensigtsmæssig måde.

Der findes dog også kommunikationsplatforme, hvis din virksomhed er optaget af hurtigere kommunikation, end den mails eksempelvis giver. Her kan løsninger som Facebook eller Slack for nogle være relevant, da en chat-funktion sætter arbejdshastigheden op.

Overvej online backup

Vil du optimere brugen af IT-løsninger i din virksomhed, så kan det også være relevant at overveje online backup. Netop nu tager flere og flere virksomheder – såvel som privatpersoner – skyen til sig som et uundværligt redskab til at gemme data.

Gemmer du fortsat på et eksternt drev, vil der være større fordele at hente ved at skifte til en online løsning. Bl.a. kan du effektivt optimere pladsen på din PC, hvilket kan betyde højere hastighed – og en bedre brugeroplevelse.

Tænk derfor over at gennemtænke dine IT-løsninger på flere parametre, da gode IT-løsninger på længere sigt frigiver tid og ressourcer til de egentlige arbejdsopgaver. Og er det ikke netop, hvad alle virksomheder ønsker?