Teknologi, der gør arbejdsdagen nemmere

Hvis du sidder på kontor, er du sikkert allerede klar over, hvor vigtigt dine gadgets er for dig og din arbejdsdag. En computer har du sikkert allerede, og den fungerer forhåbentlig, som den skal. Hvis ikke, har du måske allerede et problem dér.

Men når det så kommer til at vælge disse gadgets eller tilbehør, kan der være mange ting, du ikke tænker over. Så er det godt, vi har gjort det for dig.

En god mus

En mus, som hånden hviler behageligt på, og som fungerer godt, er essentiel. Hvis du ikke bruger en touchpad til daglig, er det supervigtigt, at den mus, du bruger, fungerer ergonomisk.

Ting, der er værd at overveje, er for eksempel, om den skal være trådløs. En trådløs mus skaber mindre modstand for dit håndled, rent ergonomisk, så der skal bruges færre kræfter på at trække musens ledning.

Hvis du har valgt en trådløs mus, skal du overveje, om det er værd at betale mere for et længere batteriliv.

En ekstra skærm

Hvis du sidder med mange opgaver i løbet af en dag, eller de opgaver, du sidder med, kræver, at du har mange faner og programmer åbne, kan en ekstra skærm måske gøre tingene nemmere for dig.

Split screen-indstillingen er smart, hvis du har at gøre med to små programmer, men det sundeste for både nakke og øjne er, at du har et bredere blikfang i form af to skærme.

Med to skærme behøver du ikke at skifte fra program til program, da du kan se begge programmer på én og samme tid.

Dell skærme er gode til dette, da de kommer i et væld af kvaliteter, størrelser og priser.

Hæve-sænke bord

Hmm, tænker du måske. Men en god arbejdsdag er ikke kun defineret af, at alt det teknologiske spiller. Det er også vigtigt, at du selv er af godt helbred. Et hæve-sænke bord giver sindssygt mange muligheder, når det kommer til arbejdsstillinger.

Et hæve-sænke bord giver dig nemlig mulighed for at stå op i løbet af arbejdsdagen, hvilket er supergodt for ryggen. Din ryg har især ikke godt af at sidde ned – typisk med dårlig holdning også – en hel dag. Så overvej et hæve-sænke bord, hvis du oplever stivhed og spændinger i ryggen.