Guide: Få styr på print hos din virksomhed

Rigtig mange danskere bruger teknologi på daglig basis i deres arbejde, da de arbejder fra en computerskærm. Derfor er det ikke ualmindeligt at komme til at køre på “autopilot”, fordi brugervenligheden de fleste steder gør det nemt at udføre hverdagens opgaver.

Med det sagt kan der dog være god grund til at overveje, hvorvidt print hos din virksomhed i virkeligheden fungerer optimalt. I dag findes et væld af printløsninger, så måske du slet ikke udnytter de moderne løsninger til fulde, hvor du er?

Læs derfor med her og få ny inspiration, så du får den perfekte printløsning på dit kontor.

Brug skyen med Follow Me print

Det er ikke spor ualmindeligt, at print for mange mennesker slet ikke drejer sig om WIFI eller skyen. I stedet er printeren ganske enkelt sat til computeren via en USB-indgang, og så er man ellers i gang.

En Follow Me print-løsning er et nyt alternativ til den klassiske facon. Follow Me giver brugerne mulighed for at udskrive til en centraliseret virtuel kø, hvorefter udskriftsjobbet sættes på pause, indtil brugeren logger ind på en tilfældig printer for at frigive printjobbet.

Hvorfor gentænke det gode gamle og effektive princip og blande online-elementer ind, tænker du måske? Jo, det kan der være flere gode argumenter for.

Derfor bør du overveje Follow Me print

I dag er rigtig mange virksomheder allerede overgået til printløsninger som Follow Me. Fordelene ved dette er mange, særligt hvis du har mange medarbejdere. Den nye printløsning betyder bl.a.:

  • Forbedret sikkerhed.
  • Reducering af IT-administratorer til styring af drivere og printkøer.
  • Reducering af unødvendig udskrivning på op til 20 % hos virksomheder.

Follow Me print er derfor et interessant alternativ, som eksperter spår kun vil vinde mere frem i fremtiden. Denne løsning kan nemlig hjælpe til at gøre din virksomhed grønnere, da der ikke laves store mængder fejl-print hver eneste dag.

I øvrigt er det utrolig brugervenligt, hvilket derfor ikke er en hindring for at omlægge til denne løsning. Så hvad venter du på?