IT Support i lokalmiljøet

Der findes en sammenslutning af etablerede IT forhandlere overalt i landet ved navn CBCIT, og her kan man få værdifuld IT Support, og det uanset om man kommer som privat kunde eller som erhvervskunde. Der er mange fordele ved at have lokal IT Support i sit nærmiljø, da man både hurtigt og nemt kan tage hen i forretningen og på kort tid få løst sit IT problem. Det kan blive meget kostbart især for erhvervsvirksomheder, hvis deres computere og IT netværk ikke fungerer 100 % optimalt, da man derved kan miste både kunder og markedsandele, hvilket er selve eksistensgrundlaget for de fleste virksomheder.

Udstyr og service i butikkerne

Man kan få alle former for Support IT hos den lokale IT forhandler, da de har omkring 20 års erfaring i branchen. Her kan man købe de nyeste og mest udbredte IT systemer til konkurrencedygtige priser, og man kan også få rådgivning til anskaffelse af de rette systemer, så man ikke laver fejlinvesteringer. Man kan her og nu få tilbehør til sit IT system, så man ikke skal vente i dagevis på dette, og hvis noget er defekt ikke har problemer med installationen, så kan man nemt få hjælp til det her i butikken. Kæden af butikker har en yderligere vigtig egenskab, idet de kan tilbyde service af dit IT udstyr, så det altid virker hensigtsmæssigt.

Dette omfatter Support IT

Uanset om man kun har en enkelt computer eller har et større kontor med mange computere i netværk, så kan man hos CBCIT få IT Support, som omfatter hjælp til den løbende drift af dine IT-systemer. Der kan måske være behov for både drift, support og overvågning af dit IT system, og de fleste virksomheder foretrækker at overlade denne fagopgave til specialisterne, så virksomheden kan udføre sit normale arbejdsområde og betjene sine kunder. Det kan være en større udfordring for mindre virksomheder, hvis deres IT-system pludselig bryder sammen, så det er yderst bekvemt med en kvalificeret serviceaftale med en lokal leverandør af Support IT indenfor alle områder.