Har du tænkt over din virksomheds it infrastruktur for nyligt?

Mange virksomheder bremser deres egen effektivitet med en outdatet eller mangelfuld it infrastruktur. Når hverdagen er travl og opgaverne mange, er det vigtigt, at de digitale værktøjer er let tilgængelige, og at den interne kommunikation kører på skinner.
Lad Progressive tage sig af din it og giv dine medarbejdere et større overskud til at gøre det de er bedst til.

Få alle virksomhedens behov dækket på én gang
Progressive har en bred vifte af kompetencer, og tilbyder derfor en it infrastruktur, som dækker alle behov både stationært i dit firma og på alle mobile enheder. Ud over den basale interne kommunikation via intranet, tilbyder Progressive også at hjælpe med udvikling og integration af forretningsapplikationer. Disse applikationer vil sikre en bedre social videndeling og en mere stabil kommunikation mellem medarbejdere – også når de er på farten.
Infrastrukturen i din virksomheds it er i høj grad den bærende grundsten for en god og produktiv arbejdsdag. Progressive sørger for, at den enkelte medarbejder får en individuel bruger, der kan bruges på alle enheder, og som vil give det bedst mulige overblik over interne fora, mails, sociale funktioner og opslagstavler.

Lad også kunderne mærke forskellen
Ud over at styrke it infrastrukturen internt, rådgiver Progressives eksperter også i kundetilpassede IT-løsninger. Det er vigtigt at give kunden en let og ukompliceret adgang til virksomheders services, da man på den måde sikrer, at kunden får en god oplevelse.
En måde at opnå en succesfuld ekstern kommunikation på, kunne være en ekstern applikation, som kunden kan hente til sin smartphone eller tablet. Det er dog vigtigt, at udviklingen af en sådan applikation, foregår i samarbejde med eksperter, som har de rette kompetencer. En indviklet, mangelfuld eller ineffektiv applikation, vil skade forholdet til kunden og kan på længere sigt være katastrofal for jeres eksterne image.
Ved et samarbejde med Progressive er ingen af disse bekymringer aktuelle og du sikrer dig de bedst mulige it-løsninger.