Planlæg dine markedsføringsprogrammer nemmere

Store som små virksomheder har typisk en markedsføringsafdeling eller ansvarlig, da det er nødvendigt at promovere sine produkter og services for at få folk til at købe dem. Det kan dog være noget af et arbejde at sammensætte en markedsføringskampagne, da det kræver en masse organisering og planlægning. En markedsføringskampagne kan for eksempel bestå af en videokampagne, promovering på de sociale medier, plakater/flyers og events. Det betyder altså, at man skal koordinere alle disse elementer og planlægge dem i forhold til hinanden og en eventuel produkt lancering.

Dette kan du imidlertid få hjælp til med Microsoft Dynamics CRM, der netop er udviklet til at styre salg, service og markedsføringskampagner i virksomheder og organisationer. Programmet forhandles via Progressive, der i øvrigt har mange andre it og netværks løsninger, der er fordelagtige for både små og store virksomheder.

Hvad er Microsoft Dynamics CRM?


Microsoft Dynamics CRM er en kunde management software-pakke udviklet af Microsoft. Programmet fokuserer primært på salg, marketing og service sektorer, men Microsoft har markedsført Dynamics CRM som en XRM platform og opmuntret partnere til at bruge deres proprietære rammer for at tilpasse det. Det er en del af Microsoft Dynamics familien af forretningsapplikationer. Dynamics CRM er en server-klient applikation , der ligesom Microsoft SharePoint , er primært en IIS baseret web-applikation, som også understøtter omfattende web services interfaces. Kunder får adgang til Dynamics CRM enten ved hjælp af en browser eller et klient plug-in til Microsoft Outlook. Udover Internet Explorer, Chrome og Firefox browsere understøttes alle browsere siden Microsoft Dynamics CRM’s opdateringspakke fra 2011.

Microsoft Dynamics er samtidig et godt værktøj til at dele informationer mellem alle medarbejderne via programmets database.

Lyder dette som noget for din virksomhed eller vil du gerne vide mere om Microsoft Dynamics CRM, kan du læse meget mere om det på Progressives hjemmeside lige her.