Mød robotten Chappie i en robotiseret fremtid

Forestil dig en verden i den nærmeste fremtid, hvor kriminalitet patruljeres af en mekaniseret politistyrke, og hvor politi robotten, Chappie, bliver stjålet og omprogrammeret, hvilket gør ham til den første robot med evnen til at tænke og føle for sig selv.

Ja ,det er temmelig svært at forestille sig sådan en verden ikke? Politiet består selvfølgelig stadig af mennesker sommetider akkompagneret af hunde, men et samfund hvor politiet består af robotter, er svært at forestille sig, selvom mange arbejdsopgaver allerede er blevet erstattet af en robot. Det er dog alligevel svært at forestille sig, hvordan man kan tage de mekanismer skridtet videre til den udøvende magt. Ikke desto mindre er det, hvad der sker i science fiction filmen, Chappie, hvor man følger robotten af samme navn. Hvis du er vil med science fiction eller nysgerrig på vores potentielle fremtid, kan du leje filmen Chappie hos Blockbusters online streaming tjeneste.

Når det gode og onde mødes

I Johannesburg forsøger politiet at reducerede den høje rate af kriminalitet ved hjælp robotter fra Tetravaal Company, grundlagt af ingeniøren Deon Wilson. Den tidligere militære Vincent Moore er misundelig på Deon, da han har udviklet et andet projekt ved navn Moose, men hverken Tetravaal eller politiets afdeling er interesseret i det.

Deon har netop udviklet en kunstig intelligens, og beslutter at reparere den beskadigede Robot 22, der blev sendt til skrot for at blive knust.

Chappie bliver repareret via en ny programmering, men han fungerer som et barn og har brug for at blive uddannet for at lære og vokse.

Følg Chappie og mødet mellem de gode og onde i den spændende science fiction film fra 2015.

Filmen kan lejes gennem Blockbuster, der har mange andre nye, gode film og tv-serier, der kan streames online. Det er en god service, der er nem at bruge, da man blot skal oprette en bruger og vælge filmen man vil se, der går i gang, når man har betalt.