Effektiviser din virksomhed med AX Dynamics

Mange brancher bliver gradvist mere konkurrenceprægede i takt med at flere og flere virksomheder etableres. Samtidig udvikler teknologien og konkurrenternes udbud sig med en lynende fart, hvilket gør det sværere og sværere for virksomheder at følge med udviklingen. Det kræver i hvert fald, at man har nogle etablerede arbejdsprocesser, der gør virksomheden mere effektiv. Dette kan du imidlertid få hjælp til med AX Dynamics, der er et ERP system, der har hjulpet mange virksomheder på vej til en mere effektiv arbejdsgang.

Hvad er AX Dynamics?

Først og fremmest er det essentielt at kende til betegnelsen og servicen ERP, der står for enterprise ressource planning. Det er betegnelsen for et softwareprogram, der håndterer store dele af en virksomheds funktionelle arbejdsområder.

Microsoft Dynamics AX er et unikt ERP system, der kan gavne din virksomhed ved at varetage den omfattende kernefunktionalitet, herunder finansielle værktøjer, HR og operations management. Det hjælper dig med at tage smarte virksomhedsrelaterede beslutninger og engagere dine kunder på en global skala, mens din virksomhed vil blive mere effektiv.

Med Microsoft AX Dynamics som din ERP leverandør, er det nemt at forbedre alle dele af din virksomhed, og dermed forbedre din forretningsværdi hurtigere. AX Dynamics kan varetage:

  • Lagerstyring: Automatiserer lagerprocesserne ved at reducere driftsomkostningerne.
  • Transport management: Få den globale transport planlægning og fragt forsoning.
  • Budget planlægning: Opret brugervenlige budget planer med skabeloner til Microsoft Excel.
  • Moderne salgssted (POS): Engager med rigt klientel, real-time lageropgørelse og back-office funktioner.
  • Detaljeret opfølgning på salg og rapportering per produkt, kategori, region, butik, kanal eller andre relevante metrikker.
  • HR: Få komplet funktionalitet med løn analytics, positions prognoser, rapportering og benefit opdateringer.
  • Master Data Management: Øg konsistensen af dine data på tværs af din organisation og implementeringer.
  • E-handel og sociale medier: Byg kampagner og engager kunder via Facebook, Twitter, og Pinterest.

AlfaPeople er markedsførende Microsoft Dynamics forhandler

AlfaPeople har forhandlet Microsoft Dynamics løsninger i mere end 10 år, hvilket betyder, at de er særligt ressourcestærke på området. AlfaPeople, der altså er en af de største Microsoft Dynamics partnere, kan altså være behjælpelige med at effektivisere din virksomhed gennem deres ERP systemer, eminent kundeservice og udsøgt viden på området.